zondag 6 september 2015

Ridder KUNO Musical gaat stoppen !!!!!

Na twee zeer geslaagde uitvoeringen gaan zondag 13 september voor een 3e  en laatste keer 'onze' musicalsterren een optreden van de Ridder KUNO Musical uitvoeren, samen met iedereen die het koor een warm hart toe draagt.

Zo’n 70 kinderen hebben aangegeven mee te gaan met de dirigente en begeleiding van ouders. Alle attributen gaan weer mee evenals de muzikale omlijsting van piano, drum, dwarsfluit en het gehele geluid. In Mondo Verde wordt de musical nog eens uitgevoerd op het terras bij de Trevifontijn. Er zullen twee optredens zijn: een om 14.00 uur en de tweede om 16.00 uur.

Ook voor deze zondag zijn de weergoden gunstig gestemd. Mocht men toch van gedachten veranderen en gaat het regenen, dan is de uitvoering in het Alhambra (in het project Spanje).



Zo komt er een einde aan het deelnemen van het Toon Talent Project van dit jaar. Een project dat bedoeld is en blijft om de kinderen weer aan het zingen te krijgen en te behouden in een koor. Ouders vragen wij dan ook de kinderen te motiveren te blijven zingen en dat is in dit project gelukt.

Door deel te nmen aan het project is de organisatie Stichting KUNO dan ook erg trots erop dat het Jeugdkoor Tutta Musica in Voerendaal een 18 tal nieuwe leden erbij heeft gekregen. Wij wensen dan ook het koor heel veel succes voor zondag de 13e en voor de toekomst misschien nog wel meer nieuwe aanmeldingen!

Bestuur Stichting KUNO en Bestuur en dirigente Jeugdkoor Tutta Musica

Geen opmerkingen:

Een reactie posten