zondag 11 augustus 2013

Candlelightconcert 2013 een succes

Zeker zo’n 200 concertbezoekers, mooi weer en drie keer een halfuur  leuk en licht orgelspel: het Candlelightconcert. Dat was de avond van vrijdag 9 augustus voor de Laurentiuskerk in Voerendaal.

Voor de bezoekers die ieder jaar komen is het als een reünie. Leuk om elkaar weer te treffen en tussen de concertjes door gezellig met elkaar te kletsen. Maar ook nieuwe gezichten zijn er en deze worden nog eens extra verwelkomd. De organisten hebben weer zorgvuldig passende muziekwerken uitgekozen en in de pauze wordt er gesmuld van de zelfgebakken vlaai en pizza. Mede dankzij de inzet van heel wat vrijwilligers is het mogelijk dat het allemaal vlekkeloos verloopt.

Tijdens het laatste deel van het concert werd het publiek gevraagd eens een reactie te geven op de avond. Complimenten, commentaar, tips voor verbetering of ideeën voor de volgende keer. Dus laat het horen: hoe vond Ú het Candlelightconcert? Bent U een Candlelight-veteraan of was U er de eerste keer? Moet er meer suiker in het deeg van de vlaai, wilt U de volgende keer meer Bach horen of was alles precies goed? Laat Uw reactie ook hier achter!

Volgens ons was het een avond vol muziek en gezelligheid. Dat is dan ook waar het Candlelightconcert om draait en kan er gezegd worden dat ook het negende Candlelightconcert een succes was.


Hieronder een aantal foto’s dat de gezellige sfeer weergeeft. Alle foto's zijn op deze link te vinden.












Geen opmerkingen:

Een reactie posten