zondag 7 juni 2015

Dag van de Mijnen op 27 juni 2015


In het kader van het Jaar van de Mijnen organiseert Stichting KUNO met ondersteuning van de Gemeente Voerendaal de dag van de Mijnen. Deze wordt gehouden voor Oud-mijnwerkers, echtgenotes en weduwen van overleden mijnwerkers en zal plaatsvinden op zaterdag 27 juni as. De gasten worden om 13.30 uur in de Borenburg ontvangen met koffie en vlaai. Om 14.00 uur zal de voorzitter van het Jaar van de Mijnen 2015 Parkstad samen met de burgemeester, de heer Houben, de opening verrichten. Na dit openingswoord volgt een muzikaal programma met entertainment. Het Voerendaals Mannenkoor, Hub Stassen, Jeugdkoor de Pareltjes uit Brunssum, Zangvereniging Vriendenkoor Steyl, duo Wim Schoenmakers en Ger Dautzenberg en koor “The Young Voices” zullen optreden.

Na deze mooie middag wordt samen het Koempelbuffet genuttigd en zal het gezelschap zich begeven naar de Laurentiuskerk voor de Koempelmis, voorgegaan door Pastoor Brouwers en muzikaal opgeluisterd door een koperensemble van Muziekvereniging Voerendaal en koor “The Young Voices”.

Om 21.30 uur zal in de Borenburg het Koempelconcert van start gaan waar Die Moselsänger en het Blechbläsersensemble St. Barbara uit Alsdorf aan meewerken. Bij de Koempelmis en het Koempelconcert is eenieder van harte welkom. Een kaartje voor het concert kost 5 euro en kan worden besteld bij Marina Veldman, tel. 045-5752734. Voor meer informatie kunt u ook bij haar terecht, of mail naar ridderkuno@gmail.com.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten