maandag 8 oktober 2012

Een verrassend KUNOconcert

Het KUNOconcert van The Young Voices was net even iets anders dan de rest van de koorconcerten binnen de KUNOreeks. Ten eerste is er geen top-amateurkoor uit de euregio uitgenodigd, maar heeft de SEZ de organisatie uit handen gegeven aan een locale vereniging, namelijk het Voerendaalse koor The Young Voices. Het concert was niet in de Laurentiuskerk in Voerendaal en ook niet zondagmiddag om 15:00 uur. Nee, het concert was op zaterdagavond 20:00 uur in de kerk van Kunrade. Bovendien kon iedere zanger met het concert meedoen door zich op te geven bij The Young Voices en al vanaf mei te oefenen aan de muziek.

Ondanks deze ietwat afwijkende feiten waardoor mensen zich misschien zouden vergissen en op zondagmiddag 15:00 uur naar de Laurentiuskerk zouden gaan, was de kerk van Kunrade zaterdagavond 6 oktober goed gevuld. Het publiek werd aangenaam verrast door het geheel dat The Young Voices en haar deelnemers (sprekers, combo en projectleden) neergezet hebben.

De deelnemers zelf waren ook tevreden, zoals te zien is aan de opgeluchte gezichten op onderstaande foto, die na afloop gemaakt is. Meer foto’s van dit bijzondere concert ziet u HIER.



Mocht u niet bij het concert geweest zijn, maar bent u toch benieuwd naar wat er gezongen werd, kijk dan HIER. U kunt zelf een klein stukje luisteren..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten