dinsdag 4 september 2012

KUNO culinair

Er zijn veel ideeën om het KUNO project op allerlei manieren interessant te maken. Zo is er het idee om de Voerendaalse horeca te betrekken bij het KUNO festival. De eerste die daar positief op reageerde was Herberg de Pintelier. Het schenken van Ridderpils of Kasteelbier ligt natuurlijk ook voor de hand. En herberg de Pintelier ligt ook op de route van de KUNO wandeling.

Ook de Borenburg wil wel meedoen, wellicht met een broodje KUNO. Een kleine zoektocht op het Internet laat zien dat er al ergens een broodje KUNO bestaat, dus zo gek is dat idee niet. http://hetbakkersatelier.nl/broodje-kuno Het broodje ziet er smakelijk uit en dat kan de Borenburg vast ook minstens zo goed.

Ook een salade Aldegonde een KUNO kaasje of KUNO worstje zijn ideeën die bij verschillende Voerendaalse ondernemingen een leuke bijdrage zouden vormen. Het brengt KUNO onder de aandacht en het kost de ondernemers geen geld. In een gezamenlijke reclameactie voor het hele festival wordt zoiets gewoon meegenomen.

Naar analogie van de Aachener Printen heeft Aldegonde nu zelf maar eens het voortouw genomen en is de keuken ingegaan om KUNO koekjes te bakken. Zie hier het resultaat. Het ziet er lekker smakelijk uit. En nu een Voerendaalse bakker zoeken die zoiets minstens zo goed kan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten