donderdag 17 mei 2012

Veelbelovende start van het Young Voices KUNO koorproject

Woensdag 16 mei was bij The Young Voices de eerste repetitie voor hun KUNOconcert, dat plaatsvindt op zaterdag 6 oktober om 20:00 uur in de Kerk van Kunrade.

Van te voren is er al heel wat gebeurd, te beginnen bij het arrangeren van de gekozen muziek. Dit werd gedaan door dirigent Gerald Wijnen. Ook is er met Gerald een oefen-cd gemaakt, die samen met een muziekbundel gisteravond aan alle leden uitgedeeld werd. De dirigent, de projectleden maar zeker ook de leden van The Young Voices zelf zijn enthousiast.

Eén van de projectleden: “Het was heel leuk woensdagavond. Er is al hard gewerkt aan het programma. Dat moet ook wel, want het aantal repetities binnen het project is beperkt. Maar we gingen als een trein. Alles was goed geregeld en het project steekt gewoon goed in elkaar. Zelf zing ik in een koor, dat hele andere muziek zingt. Daarom is dit lichtere repertoire ook eens erg leuk. Het belooft een mooi geheel te worden.”

Het project is dan wel al begonnen, maar als u toch nog mee wilt doen, kan dit. Stuur hiervoor een mail naar ridderkuno@gmail.com.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten